De ideale reclamecampagne organiseer je door fietslampjes te bedrukken

Als je mensen wilt bereiken, dan is het niet onverstandig om promotiemateriaal te gebruiken en het is dan ook zeker geen slecht idee om te kiezen voor artikelen waar mensen echt wat aan hebben. Als je mensen namelijk een onzinnig cadeautje geeft, dan verdwijnt dit natuurlijk linea recta in de prullenbak. Dat is ook het grote nadeel van flyeren. Je kunt relatief goedkoop duizenden flyers drukken, maar het overgrote deel van deze flyers verdwijnt in prullenbakken of broekzakken zonder dat men er ooit naar heeft gekeken. Ook als men wel even een blik werpt op de inhoud van de flyer, dan is de flyer daarna alweer overbodig. Deze wordt daarna dus ook meteen weggegooid. Je kunt met flyers dus heel veel mensen bereiken in korte tijd, maar de vraag is hoe effectief het is. Je kunt daarom beter iets geven wat duurzaam is en wat gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan fietslampjes. Deze lampjes komen in de herfst bij elke fietser in Nederland van pas. In de zomer heb je je verlichting nooit aan en in de binnenstad rijd je vaak rond op een fiets zonder verlichting. Zodra de herfst aanbreekt, dan is het opeens een stuk eerder donker. Helemaal als de klok een uur achteruit gaat. Op dat moment gaat de politie opeens ook weer strenger controleren om zo flink veel inkomsten uit boetes te incasseren. Een fietslampje is dan ook meer dan welkom. Als je deze dus gaat uitdelen, dan maak je veel mensen blij. Vervolgens wordt dat blije gevoel gelinkt aan jouw bedrijf. Maar dat is nog niet alles. Een flyer kan ook wel effectief zijn, maar nadat men de inhoud heeft gelezen verdwijnt de flyer zoals gezegd in een prullenbak. Een fietslampje is na ontvangst nog lang te gebruiken. Dus mensen kunnen het lampje gebruiken en dat dus ook voor een langere periode. Wellicht zullen de fietslampjes tot en met de lente worden gebuikt. En mensen die de fietslampjes bewaren kunnen ze het volgende donkere seizoen wederom van stal halen. Door fietslampjes te bedrukken maak je mensen blij en je zorgt ervoor dat jouw bedrijfsnaam voor lange tijd zichtbaar blijft. Dus fietslampjes bedrukken is een zeer effectieve manier van reclame maken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je doelgroep bestaat uit mensen die veel gebruik maken van de fiets. Zakenmannen die elke dag in de auto naar huis rijden doe je geen plezier met fietslampjes. De lampjes zullen dan net als de flyers meteen in de prullenbak verdwijnen. Het heeft net zo goed geen zin om bijvoorbeeld ijskrabber te bedrukken als je doelgroep bestaat uit fietsers en mensen die in de regel geen auto hebben. Dus als je overweegt om fietslampjes te bedrukken, kijk dan goed of je doelgroep inderdaad gebruik maakt van de fiets.

Waar kan ik fietslampjes bedrukken

Zodra je eenmaal zeker weet dat je doelgroep geschikt is voor fietslampjes, dan moet je nog wel even weten waar je zoal fietslampjes kunt bedrukken. Voor fietslampjes bedrukken ben je bij Promoboer aan het goede adres. Hier kun je heel veel verschillende soorten fietslampjes bedrukken in uiteenlopende kleuren. Uiteraard kun je deze fietslampjes bedrukken met een bedrijfsnaam en/of logo. Mocht je eerst willen weten hoe het er uit komt te zien, dan kun je altijd een gratis proefdruk aanvragen. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Wat kan ik nog meer bedrukken bij Promoboer?

Uiteraard kun je via promoboer.nl niet alleen maar fietslampjes bedrukken. Je kunt er ook allerlei andere promotieartikelen bedrukken zoals:

  • IJskrabbers
  • Strandballen
  • Zonnebrillen
  • Keycords
  • Sleutelhangers
  • Muismatten
  • Zadelhoesjes