Een leuke workshop percussie doen?

Workshoppen - Workshop percussieHeeft u voor het volgende zakelijke uitje dat op de planning staat al eens gedacht aan een workshop percussie? Via Workshoppen.nl kunt u dit op snelle en simpele wijze boeken. We weten zeker dat uw medewerkers erg verheugd zijn als ze horen dat ze zijn uitgenodigd voor een workshop percussie. Want jaar in, jaar uit blijkt dat deze workshop garant staat voor enorm veel plezier. Het leuke hieraan is namelijk dat u gemeenschappelijk bezig gaat. Eigen aan slagwerk is dat u het pas echt goed samen kunt bespelen. Precies om die reden is een workshop percussie ook zo leuk om samen te doen. Want uw collega’s krijgen er een groepsgevoel van, zoals dat heet. En de cursus is nog leerzaam ook! Want u komt er van alles te weten over de verschillende typen slagwerk, waar zij worden gebruikt en vooral: hoe ze worden gebruikt. Onder percussie valt, voor zover dat nog niet bekend is, al het slagwerk dat u maar kunt bedenken met uitzondering van een drumstel. Maar ook diegenen die zo’n drumstel in huis hebben zullen zich bij een workshop percussie thuis voelen. De gelijkenis tussen het bespelen van een drumstel en het bespelen van andere percussie is namelijk erg groot te noemen. Dat betekent dat zo’n uitje hoe dan ook voor elk wat wils oplevert. Voel het ritme van de verschillende werelddelen. Kom meer te weten over de achtergrond en gebruikswijze van de verschillende percussiesoorten. Daag uzelf en uw collega’s uit in verschillende sessies. Dat is allemaal waar wij voor staan. En wat u binnen zo’n cursus leert is zelfs het opvoeren van een gemeenschappelijk stuk. Dat maakt het uitje nog meer bijzonder. Overigens is het tot nu toe steeds over zakelijke uitjes gegaan, maar natuurlijk zijn bijvoorbeeld ook vrijgezellenfeestjes bij ons erg leuk. Niet voor niets mogen we om die reden menig aanstaande met zijn vrienden bij ons begroeten.

Geef u op voor een workshop percussie

Uit het voorgaande mag wel duidelijk zijn geworden dat het zaak is vandaag nog uzelf en uw vrienden of collega’s op te geven voor zo’n leuke workshop percussie. Gegarandeerd dat u er een leuke dag mee heeft. In alle twaalf provincies van het land, en daarmee bedoel ik voor de duidelijkheid Nederland, kunt u een workshop percussie laten geven. Van Haarlem tot Nijmegen, werkelijk alles is mogelijk bij de uiterst vriendelijke mensen van Workshoppen.nl. Samen met onze medewerkers zal uw groep zichzelf uitstekend vermaken. En de groep hoeft helemaal niet groot te zijn. Want al voor 10 personen verzorgen wij een workshop percussie. Maar als u met een groot bedrijf zo’n cursus wilt doen is het natuurlijk ook geen probleem. Tot wel 200 personen kunnen wij namelijk opvangen, terwijl u dan nog steeds van een geslaagde workshop percussie kunt spreken. In zo’n geval is overigens wel denkbaar dat we de groepjes opsplitsen, maar dat zullen we u van tevoren zeker laten weten. Het is sowieso raadzaam om eerst even met ons contact op te nemen voor het inplannen van de workshop en het maken van nadere afspraken. Zo voorkomen we van beide kanten dat we voor verrassingen komen te staan. Neem dus contact met ons op. De gegevens die daartoe benodigd zijn staan vermeld op onze verder zeer overzichtelijke website. Neemt u daar daarom maar eens een kijkje. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen als u ergens vragen over heeft. De deskundige medewerkers van onze klantenservice helpen u graag verder. Twijfel daarom niet langer, want daar wordt zelden een mens beter van. Nee, neem in plaats daarvan vandaag nog contact met ons op om een leuke workshop percussie in te plannen.

Vraag een offerte op

Bent u inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar een workshop percussie? Dat lijkt ons zeer begrijpelijk na alle lovende woorden in het voorgaande. Vraag daarom snel een offerte op. Via onze homepage heeft u dat met een paar klikken van uw muis gedaan. De redenen om naar ons toe te komen zijn talrijk:

  • erg hoge waardering door klanten
  • heldere afspraken
  • ook andere workshops

Op al deze punten zal thans nog even nader worden ingegaan. De hoge klantenwaardering komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Onze goede service, die we altijd met een glimlach verlenen, samen met de hoge kwaliteit van de workshop percussie en andere workshops, maken ons tot zo’n geroemde firma. Gemiddeld scoren we een 8,8. Hadden we u dat al verteld? Wij maken dan ook, ten tweede, altijd duidelijke afspraken. Op welk tijdstip we waar zijn, wie de factuur toegestuurd krijgt, in hoeveel groepen uw cursusgroep wordt opgedeeld en meer van dat soort dingen. Ten derde nog wat over de andere workshops die wij aanbieden. Want de workshop percussie is niet de enige die u bij ons kunt doen. Wat te denken van een workshop paling roken, bloemschikken of karikatuur tekenen? Bij ons is werkelijk alles mogelijk. Op onze website treft u een handig overzichtje aan waar alles nog eens keurig staat opgesomd. Leuk aan onze workshops is trouwens, en dat geldt zeker ook voor de workshop percussie, dat u ze goed als break in een dag vol vergaderingen kunt inplannen. Op die manier houdt u de sfeer nog een beetje luchtig. Als u al de hele morgen hebt vergaderd, is het extra leuk om eens een workshop percussie tussendoor te doen. We zijn er heilig van overtuigd dat uw medewerkers daarna met u als leidinggevende weglopen. Twijfel daarom niet langer.