Een prachtige muur met project behang

Als interieurstylist probeer ik altijd nieuwe en innovatieve dingen voor het interieur onder de aandacht te brengen. Deze keer wil ik graag jullie aandacht voor het project behang van Urban Flowers. Dit project behang is gemaakt door Urban Flowers, een ontwerpbureau, dat speciaal behang heeft ontwikkeld wat vooral bedoeld is om de uitstraling van gezondheidsinstellingen op te fleuren. Dit behang heb ik ontdekt op www.urbandflowers.nl en ik was hier direct van onder de indruk. Het project behang dat is ontwikkeld door Urban Flowers is heel fleurig en kleurrijk. Het brengt echt een andere dimensie aan een ruimte en het is ook niet gek dat dit project behang tegenwoordig ook gebruikt wordt in andere publieke ruimtes. Denk dan eens aan:

  • Restaurants
  • Hotels
  • Kantoren

Veel verschillende plekken waar veel mensen komen krijgen een extra boost met dit project behang en daarom wilde ik extra aandacht besteden aan dit mooie product.

Het project behang van Urban Flowers

Op de website www.urbanflowers.nl is de volledige collectie van project behang te bekijken dat Urban Flowers heeft ontwikkeld. Dit zijn veelal bloemrijke designs met levensgrote bloemen. In plaats van een herhaling van een patroon is het met dit behang bijvoorbeeld mogelijk om één grote afbeelding op de muur aan te brengen. Dit maakt van het behang opeens een eye catcher, waarbij verdere kunst aan de muur niet meer nodig is. Deze zogeheten murals zijn er in verschillende kleuren en ontwerpen en ze zijn prachtig afgewerkt. Elke bloem ziet er schitterend uit en is net alsof het een echte foto is, voorzien van schetsen en potloodtekeningen. Dit geeft een heel mooi dynamisch effect en dat maakt project behang van dit kaliber erg geschikt voor heel veel verschillende toepassingen. Het project behang van Urban Flowers is voorzien van sterk uitvergrote afbeeldingen en ontwerpen gebaseerd op planten en bloemen. Naast dat dit heel kleurrijk kan zijn, is er in de collectie ook ruimte voor stijlvolle designs in zwart en wit. Hiermee geef je op eens een geheel andere vibe aan een ruimte en kun je een heel sjiek effect creëren. Het project behang is daarnaast ook heel geschikt om een speels effect te geven aan een muur of meerdere muren in een kinderkamer. Met verschillende ontwerpen is voor elke jongen en elk meisje een prachtig geheel te creëren, wat de kamer extra speciaal zal maken. Wat dat betreft is het project behang ook uitermate geschikt voor gebruik voor particulieren. Het is slechts een kwestie van tijd voordat deze prachtige designs worden ontdekt door een groter publiek. Dit maakt het behang ook nog eens zeer exclusief, wat het extra bijzonder maakt om dit soort behang te gebruiken op een verrassende locatie.

Een mooi behang voor elk denkbare ruimte

De website van Urban Flowers zelf is ook heel inspirerend. Diverse foto’s tonen aan dat dit behang ook heel mooi staat in bijvoorbeeld ruimtes waar een badkuip is geplaatst. Dit toont aan dat het behang ook in ruimtes gebruikt kan worden waar een bad of douche in aanwezig is. Het is daarmee erg veelzijdig in gebruik, omdat niet elk soort behang hiervoor geschikt is. Het behang van Urban Flowers is daarmee zeer bijzonder en verdient het om ontdekt te worden door een groter publiek. Ik heb het behang zelf inmiddels ook toegepast, onder andere in een restaurant waarvoor ik het interieurontwerp heb gemaakt. Daar heb ik gebruik gemaakt van prachtig design met enorme blauwe en paarse bloemen. Dit is wandvullend aangebracht en met de juiste accessoires en accenten is deze ruimte echt heel bijzonder geworden. Ik vindt dat dit behang een platform verdient en daarom is het deze week mijn advies van de week.