Familiedag Drenthe

Hebt u geen idee wat u moet doen voor de jaarlijkse reünie maar is het wel uw taak om dit te organiseren dit jaar? Bent u woonachtig in het noorden van het land of is uw familie in staat om een eindje te rijden? Kiest u er dan eens voor om uw familiedag in Drenthe te houden. Een familiedag in Drenthe vieren kan eigenlijk niet mis gaan als u met ons in zee gaat. Wie wij zijn? Kijkt u eens op onze website want dan begrijpt u meteen waarom het geen kwaad kan om uw familiedag in Drenthe bij Brasserie de Berken te gaan vieren. Surf of browse dan ook eens naar brasseriedeberken.nl en kijk daar onder het kopje “familiedag Drenthe”. Gelegen in deze provincie is deze brasserie zo door de jaren heen een begrip geworden. U krijgt hier dan ook te maken met een gerenommeerde brasserie die u van alle gemakken zal kunnen voorzien. Ook voor gehandicapten, huisdieren en de kleinsten valt er genoeg te doen, dat zult u wel merken als u er voor hebt gekozen om uw familiedag in Drenthe bij ons in het bosrijke Gasselte door te brengen. Een familiedag in Drenthe vieren is aldus een goed idee en we gaan u in deze tekst dan ook zeker nog uitleggen wat u zoals van deze brasserie kunt verwachten. Drenthe is een mooie bosrijke provincie met de bekende heuvelrug “de Hondsrug”. Voor een mooie wandeling langs diverse vennetjes en over de mooie heide kunt u dan ook het beste uw familiedag in Drenthe gaan vieren. Als u dit als muziek in uw oren klinkt dan is deze provincie echt iets voor u. En als u wilt blijven overnachten dan zijn ook daar genoeg mogelijkheden voor, zowel in Gasselte zelf als in omstreken. Wij zorgen er wel voor dat er nog lang nagepraat zal worden over deze familiedag in Drenthe.

Een gezellige familiedag in Drenthe

Als u uw familiedag in Drenthe wilt houden en u dat bij ons wilt vieren dan raden we het u wel aan om het op een mooie weekenddag te plannen. Een zaterdag of zondag zodat iedereen kan. Houdt uw familie van een uitdaging of van sneeuw? Dan kunt u uw familiedag in Drenthe plannen in de herfst en de winter maar de kans is groot dat uw familie daar niet zo op zit te wachten en dus liever in de zon gaat feesten. Het weer in Nederland liegt er in de lente en in de zomer niet om en ook Drenthe is daarop zeker geen uitzondering. Het is dan ook verstandig om uw familiedag in Drenthe te vieren in april of mei. De reden dat we hier nu al bij aankomen is natuurlijk dat u maar beter op tijd kunt boeken en reserveren. Er zijn natuurlijk andere kapers op de kust die een familiedag in Drenthe ook wel zien zitten bij onze brasserie. U begrijpt wel dat we niet alle families tegelijkertijd kunnen ontvangen dus wees er op tijd bij. Wat kunt u tijdens een familiedag in Drenthe in ieder geval zoal van ons verwachten? Voor uw gemak hebben we hier een verre van volledig lijstje van gemaakt. Leest u even mee?

  • Een op maat gesneden programma
  • Een culinair dagje uit
  • Diverse activiteiten mogelijk
  • Ontspanning afgewisseld met sportieve activiteiten

Het mooie van een familiedag in Drenthe dat u bij ons viert is dat u dit allemaal met elkaar combineren. Zo kunnen de sportievelingen gaan sporten en de wat ouderen er een culinair dagje van maken met aan het einde een gezamenlijk diner of een barbecue. Zo is er voor ieder wat wils. Natuurlijk is het wel zo gezellig om alles met elkaar te doen maar dit hoeft dus niet. Ook mag u zelf bepalen welke activiteiten u laat opnemen in het programma en welke u achterwege laat. U als verantwoordelijke weet immers als geen ander wat wel en niet leuk is voor uw familiedag in Drenthe. Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan stellen we alvast een programma voor u op en kunt u vervolgens zien of u hier akkoord mee gaat of liever het een en ander wilt aanpassen, daar doen we dan ook beslist niet moeilijk over.

Boek vandaag nog want vol is vol

U leest het, een familiedag in Drenthe bij brasserie de Berken is een schot in de roos. Vele families zijn u dan ook al voorgegaan en hun ervaringen kunt terugvinden op onze website onder de recensies. Wilt u helemaal geen familiedag in Drenthe houden maar bent u geïnteresseerd in onze brasserie? Dan zult u op de site ook alles vinden dat u nodig hebt. Zo kunt u er ook een romantisch diner gaan houden of gezellig met uw gezin komen lunchen. Wij zijn van alle markten thuis en passen ons graag aan. Houdt u er wel rekening mee dat we enkel op vrijdag en zaterdag geopend zijn. Ook op zondagen en dan al vanaf 13.00 uur in plaats van 17.00 uur. Maakt u van te voren wel even een reservering? Dit kunt u wederom geheel online via de website gaan doen. U ontvangt vervolgens een bevestiging in uw mailbox. Natuurlijk kunt u ook op de bonnefooi langskomen maar dan loopt u het risico dat we al vol zitten. Dus telefonisch reserveren dan wel via de site zij de beste manieren. We hopen snel van u te horen! Op naar een onvergetelijke familiedag in Drenthe.