Goed zittende danskleding is essentieel

Dansen is heerlijk, daar kunnen wij van danstheaterwinkel.nl kort over zijn. Ieder mens danst weleens. In uw eigen huiskamer, in de discotheek of als professioneel balletdanser op het podium. Onze online is gespecialiseerd in de verkoop van danskleding voor ballerina’s en dansers van jong en oud. Om de keuze eenvoudiger te maken kunt u bij de dames, de kids en de manen zoeken op het type danskleding dat u zoekt. Daarnaast bieden we een keur aan accessoires aan en hebben we op de sale-pagina erg veel danskleding in de aanbieding gedaan. Maak daar vooral snel gebruik van want op is op. Het gaat namelijk regelmatig om danskleding dat het assortiment verlaat om plaats te maken voor nieuwe modieuze danskleding. Er is binnen ieders budget daarom wel danskleding te vinden van een gerenommeerd A-merk. Een balletpakje is natuurlijk de basis voor iedere danser en danseres. U draagt er enkel ondergoed onder dus het moet als een tweede huid aanvoelen. Het moet nauw sluiten aan uw lichaam en niet beknellend zijn tijdens het bewegen. Ballerina’s moeten immers in allerlei uitzonderlijke lichaamshoudingen hun bewegingen kunnen maken. Het spreekt daarom voor zich dat deze danskleding als het ware mee moet bewegen. Uiteraard kunt u daarom ook bij ons langskomen in de danswinkel te Roosendaal. U kunt passen en eventueel ruilen als het toch niet zo goed bevalt. Vindt u onze producten erg mooi maar hebt u niet de tijd om helemaal naar Noord-Brabant te reizen? Dan is het verstandig om online te bestellen. U kunt het na ontvangst even passen en terugsturen als het te klein of te groot uitvalt. U hebt namelijk 14 dagen retourrecht op al uw aankopen!

Bestel uw geliefde danskleding hier online

We bieden voor vrijwel alle dansrichtingen bijpassende danskleding aan. Voor de klassieke ballerina hebben we de welbekende tutu’s op voorraad, voor de moderne danser de shorts, unitards en/of danspakjes. Danst u geheel andere stijlen zoals hiphop, salsa, jazz, tango, tap of ballroom? Ook dan zult u bij ons slagen. Vergeet u trouwens niet om de juiste maten te selecteren tijdens het bestellen? Dan is de kans klein dat u het vervolgens moet retourneren. En kijk vooral even bij de accessoires. Want daar vindt u producten zoals:

  • Spitzen en dansschoentjes,
  • Kniebeschermers en beenwarmers,
  • Haaraccessoires en diverse prachtige sieraden die u tijdens het dansen kunt indoen.

Een bestelling is snel gemaakt. Maak eventueel een account aan als u hier nog regelmatig terug wilt komen of vul direct uw adres- en contactgegevens in. Betaal met behulp van een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of met uw creditcard en u bent klaar met het bestellen van uw gewenste danskleding. We doen er alles aan om dezelfde werkdag nog uw bestelde product te verzenden zodat u het morgen misschien al wel kunt gaan passen. Wilt u trouwens graag op de hoogte blijven van de laatste kortingen en de nieuwste producten? Abonneer u dan gratis en vrijblijvend op onze digitale nieuwsbrief.

Hebt u hulp nodig? Klim dan even in de pen

Naast persoonlijk advies en de verkoop van al deze danskleding en dansaccessoires organiseert Danstheater Winkel regelmatig dansdagen aan. Op een geïmproviseerd podium kunnen diverse dansers hun kunsten laten zien en u inspireren. Daarnaast worden er dansworkshops gegeven om u enthousiast te maken voor een bepaalde dansstijl. Dit is onderhoud zo succesvol dat we jaarlijks met gepaste trots een 3 daags dansfestival mogen organiseren waarbij zelf grote dansacademies zich laten gelden. Er zijn dan ook vele dansvoorstellingen, er worden lezingen en workshops gegeven en u kunt zich wellicht direct bij een dansschool aanmelden!