Goochelaar voor iedere gelegenheid

Kent u goochelaar Marc nog niet? Dan wordt het de hoogste tijd om kennis te maken, want goochelaar Marc is de beste partij om uw evenement tot een spektakel van jewelste te maken. Goochelen is een vak en Marc verstaat dat vak als geen ander. Hij is niet voor niets een zeer populaire goochelaar die zowel door zijn publiek als door zijn collega’s zeer gewaardeerd wordt. Marc werd geboren in het jaar 1982. Hij is een echte Brabander, geboren en getogen in het gezellige Oosterhout. Dat het artiestenbloed door zijn aderen stroomt, was voor zijn ouders en de mensen om hem heen al op zeer jonge leeftijd zo klaar als een klontje. Continue hield de kleine entertainer in de dop zich bezig met het vermaken van mensen, en niet onverdienstelijk want nog altijd hebben mensen het over die kleine jongen waarvan men hoge verwachtingen had. Deze verwachtingen zijn allemaal uitgekomen, want Marc is een zeer populaire goochelaar die ontzettend veel optreedt op verschillende evenementen. Hij geeft zijn show op bruiloften, feesten en partijen maar is ook te vinden op beurzen en andere grote bijeenkomsten. ‘U roept, wij draaien!’ is zijn motto, want goochelaar Marc past zijn programma volledig aan de wensen van zijn opdrachtgever aan. Hij ziet het als een zeer belangrijk aspect van zijn show om de show persoonlijk te maken en dat is dan ook waarom mensen zo ongelofelijk enthousiast over zijn show zijn. Goochelaar Marc bouwde de afgelopen jaren aan een imposant oeuvre en dat merkt u. Dit heeft er voor gezorgd dat hij behoort tot een zeer geliefde groepje goochelaars dat Nederland rijk is en waarvan Marc de beste is. Boek Marc voor:

  • uw bruiloft
  • een borrel
  • een diner
  • een beurs
  • een verjaardag

Goochelaar Marc: een gezellige en ongedwongen sfeer

Als u goochelaar Marc boekt, dan kunt u rekenen op een aantal zaken. Doordat goochelaar Marc zijn publiek heel erg goed aanvoelt, hebben we de afgelopen jaren gezien dat mensen zich ontzettend op hun gemak voelen bij zijn show. Dat is iets heel bijzonders, want goochelen staat in het teken van de interactie tussen de goochelaar en het publiek en om een succesvolle show te geven, moet er een vertrouwensband bestaan tussen de goochelaar en het publiek. Marc weet dit als geen ander te realiseren en dat is dan ook de reden dat mensen hem keer op keer uitnodigen. Of het nu gaat om een diner of een feest, Marc staat voor u klaar. Ook op verjaardagen en partijtjes voor kinderen is het een geweldig leuk idee om Marc uit te nodigen. Wat mensen vaak te kennen geven die contact opzoeken met Marc, is dat ze iets extra’s willen waardoor een bepaald feest echt bijzonder wordt en mensen het niet snel meer zullen vergeten. Door het boeken van een act, weet u zeker dat mensen de middag of avond van hun leven hebben en dat is precies wat u wilt! U kunt kiezen voor verschillende soorten shows zoals magie aan tafel, magisch café, de entree act, trade show magic of goochelaar ontmaskerd. Deze shows worden zoals gezegd altijd toegespitst op de wensen van de klant. Vaak wordt er door Marc van te voren informatie ingewonnen en daarna zal hij de show die u gekozen heeft helemaal toespitsen op uw wensen. Goochelen is een vak apart waarbij het allemaal gaat om de illusie. Mensen willen graag dat er wonderen bestaan, maar op het moment dat ze het vermoeden hebben dat ze iets niet kunnen verklaren, ontstaat er tegelijkertijd een zeer tegenstrijdige behoeften van de mensen om de trucs te ontmaskeren. Precies met deze menselijke behoefte speelt de goochelaar en hij doet dat op geheel eigen wijze. Over Marc kan zeker gezegd wordt dat hij de x-factor heeft. Vele tevreden mensen boekten hem en als u recensies wilt lezen, kijk dan online naar de recensies die er te vinden zijn.

Interactie met de mensen

Zoals gezegd is interactie een van de allerbelangrijkste elementen van een goede show. Marc krijgt het voor elkaar om zonder dat gasten er erg in hebben, allerlei zaken te ontvreemden, die hij uiteraard daarna weer allemaal netjes teruggeeft. Hij laat op deze manier zijn gasten verbijsterd achter en dat zorgt dan natuurlijk iedere keer weer voor de nodige hilarische momenten. Vol verbazing ontdekken de gasten dat zij zonder er erg in te hebben hun horloge, armband of telefoon ineens niet meer bij zich dragen. Marc weet wat hij doet en veel mensen genieten dan ook met volle teugen van zijn geweldige show. Hij maakt iedere keer weer een verpletterende indruk. De gasten zitten er bovenop en toch hebben ze niets in de gaten. Naar welke act van Marc uw voorkeur uitgaat, is iets wat u samen zult ontdekken tijdens een kennismakingsgesprek waarin uw voorkeuren worden besproken zodat Marc weet hoe hij een persoonlijke tintje kan geven aan zijn repertoire. Of het nu gaat om een receptie, diner, opening of huwelijk, bij Marc bent u op het juiste adres als u uw avond tot een onvergetelijke ervaring wilt maken waar de gasten en uzelf nog lang van zullen nagenieten. Als u graag meer wilt weten over Marc en zijn show, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak waarin uw wensen uitgebreid worden besproken. De weg naar een geweldige en onvergetelijke avond ligt voor u!