Goudsmid

Juwelierdetijd - GoudsmidWilt u zelf uw sieraden ontwerpen? Zoals trouwringen? Kettingen of ringen voor uw partner ter gelegenheid van zijn of haar verjaardag of misschien wel voor Valentijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wie wij zijn? Wij zijn een juwelier en niet zo maar de eerste de beste. We mogen wel stellen dat we een gerenommeerd bedrijf zijn. Kijkt u maar eens naar onze filmpjes op YouTube, die liegen er zeker niet om. We hebben zelfs een eigen studio waar u al uw sieraden zelf kunt ontwerpen. Vervolgens gaat dit naar onze goudsmid. Dit klinkt als een oud ambacht en in zekere zin is dat ook wel zo. Maar de technieken zijn tegenwoordig heel anders en het is minder gevaarlijk dan vroeger. Toch is de opleiding voor het worden van een goudsmid een lange weg en men heeft voornamelijk veel ervaring nodig. Inzicht is ook zeker niet onbelangrijk naast een ruime creativiteit en voorliefde voor het vak. Dat zit bij onze goudsmid dan ook zeker snor. Onze goudsmid weet wel van wanten en houdt erg van uitdagingen. Hoe vreemd uw wens dan ook moge zijn, hij gaat niet zo maar bij de pakken neerzitten en met trots mogen we dan ook wel stellen dat onze goudsmid nog nooit een project heeft moeten opgeven. En dat is enkel in uw voordeel dus waar wacht u nog op? U kunt online gaan ontwerpen maar u bent ook zeker welkom in een van onze drie juwelierszaken. Wij zijn te vinden in Gelderland en wel in de steden: Doetinchem, Nijmegen en in de hoofdstad: Arnhem. Wilt u dus eens langskomen om de goudsmid aan het werk te zien? Dat is geen enkel probleem, op de website vindt u onze adressen en de openingstijden. Het staat u geheel vrij om even naar binnen te lopen, we stellen u graag voor aan onze goudsmid.

Deze goudsmid is van alle markten thuis

U zult op de website al snel zien dat deze goudsmid er niet om liegt en alle gewenste producten in no time zal kunnen maken. Niet alleen produceert hij prachtige sieraden en juwelen, ook kan hij uw oude sieraden repareren. Het is uitermate vervelend als uw oude zilveren of gouden of misschien zelfs wel platina juwelen kapot gaan. Een steentje zoals een edelsteen of diamantje kan losraken. Het is te hopen dat u dat steentje niet geheel verliest. Gelukkig hebben we altijd wel een vervanger maar we begrijpen goed dat u graag het originele steentje wilt houden, al was het al een al vanwege de sentimentele waarde van het sieraad. Laat het maar aan onze goudsmid over om dit op orde te maken. Desnoods smeed hij het totale sieraad in zijn totaliteit om, geheel naar uw wens of zijn creatie. Vergeet u trouwens niet om ons te volgen via Facebook, dan blijft u op de hoogte van acties en kortingen en een like kunnen wij zeker waarderen. Zo ontstaat er een win-winsituatie waar we allen de vruchten van kunnen plukken. Bent u benieuwd naar de diploma’s van deze goudsmid? Kijkt u dan even naar het volgende lijstje, die liegt er zeker niet om:

  • Diamant gradueerder HRD » Hoge Raad Diamant Antwerpen
  • Europees gemmoloog EG » Federation of European Education in Gemmology
  • Art du bijou et du joyau » CFA Le Vigean
  • Joaillerie» CFA Le Vigean

Kijkt u vooral eens via uw zoekmachine wat dit allemaal precies inhoudt, allicht doet het u overtuigen om ook eens te informeren naar de opleiding van goudsmid. Of om in ieder geval vervolgens met onze goudsmid in zee te gaan. Dit is geen korte opleiding, dat zult u natuurlijk ook wel begrijpen. De kwaliteit van sieraden is dan ook wat op de eerste plaats komt bij ons en dus ook bij onze goudsmid. Bent u benieuwd naar het complete assortiment van de goudsmid? Kijkt u dan op de website en bestelt u eventueel vandaag nog uw favoriete juwelen en sieraden.

Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op

Contact opnemen kan op diverse manieren. U kunt regelrecht met onze goudsmid in contact komen door hem persoonlijk op te bellen en uw wensen kenbaar te maken. Ook kunt u een e-mail schrijven en aan hem richten. Wij zorgen er wel voor dat het bij de goudsmid komt te liggen. De goudsmid doet zijn best om u altijd zo spoedig mogelijk van repliek te kunnen dienen. U vindt onze contactinformatie op de website onder het kopje “contact”. Wat u ook kunt doen is langskomen in onze boetiek. U hebt immers de keuze uit maar liefst drie winkels dus kijkt u maar even wat het meest dichtstbij is. Ten slotte kunt u ons ook via Facebook bereiken door een berichtje achter te laten op het prikbord. U krijgt bij ons een levenslange garantie op onze producten. Ook krijgt u maatgarantie. Ook wordt u gratis verzekerd tegen verlies en diefstal. Wilt u de sieraden zoals trouwringen laten ingraveren? Geeft u dat maar aan, ook deze service is geheel kosteloos! Ofwel we kopen de producten bij topproducenten in Europa of u ontwerpt het zelf en laat uw droom uitkomen door de noeste arbeid van de goudsmid. We hopen dat we u er nu van overtuigd hebben om met ons in zee te gaan. Hebt u dus toch nog prangende vragen? Kijkt u dan gerust de kat uit de boom en stuur ons een berichtje.