Ik was op zoek naar fitness in IJsselstein

Al enige tijd was ik op zoek naar een sportschool voor fitness in IJsselstein waarbij ik het gevoel had dat ik daar echt fijn kon sporten. Ik heb geen geschikte fitness in IJsselstein gevonden, maar wel in Nieuwegein bij The Fitness Studio, gelukkig is dat in de buurt en ik ben niet specifiek voor fitness aan IJsselstein gebonden, dus ik vind het niet erg dat ik hiervoor naar Nieuwegein hoef te gaan. The Fitness Studio heeft voor mij bewezen dat dit de ideale sportschool is waar ik naar harte lust kan trainen.

Geen fitness in IJsselstein, maar lekker dichtbij in Nieuwegein

Ik ben bij The Fitness Studio terecht gekomen nadat ik op thefitnessstudio.nl heb gelezen wat zij allemaal te bieden hebben. Ik moet zeggen dat de foto’s die ik op deze website heb gezien mij ook wel aanspraken en dat was ook meteen één van de voordelen ten opzichte van de fitness in IJsselstein die ik gezien had. De inrichting van The Fitness Studio past erg bij mij en ik vind het heel belangrijk om mij op mijn gemak te voelen als ik ergens ga sporten. Wat ik ook bij geen enkele andere fitness in IJsselstein heb gevonden is het aanbod om een trainingsschema te maken met toevoeging van een personal trainer én een bezoek aan de fysio. Ik heb voor mijzelf een aantal doelen gesteld, namelijk:

  • Afvallen
  • Meer conditie opbouwen
  • Gezonder eten
  • Meer spieropbouw

Met deze doelen heb ik het wel nodig om de juiste begeleiding te krijgen en juist de combinatie van het sporten met begeleiding en fysio die ik bij de fitness in IJsselstein miste, maakt hier in Nieuwegein deel uit van het aanbod. The Fitness Studio is in mijn ogen daarmee uniek en absoluut een sportschool van hoog niveau. Dit heb ik de afgelopen maanden zeker gemerkt, want het sporten is hier erg prettig en de sfeer is ook nog eens goed. Voor mij dus geen fitness in IJsselstein meer, maar een compleet sportaanbod in Nieuwegein.

De aanpak voor de fitness in Nieuwegein

Nadat ik me heb ingeschreven bij The Fitness Studio ben ik aan de slag gegaan met een personal trainer om een trainingsschema op te stellen. Ik heb hier specifiek voor gekozen, omdat in het verleden het sporten mij altijd wel goed af ging, tot ik op een bepaald punt stagneer en minder vooruitgang boek. De motivatie verdwijnt dan al snel en uiteindelijk merk je vaak dat je dan een aantal weken niet meer gaat, terwijl je wel gewoon je lidmaatschap betaalt. Ik heb gemerkt dat ik met een goed trainingsschema en de ondersteuning van een personal trainer de basis leg die ik nodig heb om juist die doelen te bereiken die ik voor mijzelf gesteld heb. De personal trainer is daarbij niet alleen handig voor de begeleiding bij het uitvoeren van de oefeningen, maar fungeert ook als een spiegel. Hij stelt mij de vragen hoe realistisch mijn doelen zijn en hoe ik die zelf gedacht had te bereiken. Het is aan de ene kant best confronterend, omdat je van jezelf toch een ander beeld hebt dan dat hij schetst. Deze gezonde dosis aan realisme had ik zeker nodig en dat heb ik vooral gemerkt op het punt waar bij mij normaal de voorgang stagneert. Dit, samen met de toevoeging van fysio om mijn zwakke punten te monitoren en de prettige sfeer die er heerst bij The Fitness Studio hebben er nu al voor gezorgd dat ik verder ben gekomen dan mij ooit zelf gelukt is. Dat had ik bij geen enkele fitness in IJsselstein voor elkaar gekregen.