Kent u deze campings in Drenthe al?

Wij gaan ieder jaar kamperen omdat wij dat heel erg leuk vinden. Wij vinden het heel leuk om lekker de boel de boel te kunnen laten en om lekker in de natuur te genieten van alle rust en ruimte. Wij gaan daarom ook altijd naar campings waar wij zeker kunnen zijn dat er rus is. Wij hebben altijd veel plezier in het selecteren van de campings waar wij graag naartoe willen gaan. Afgelopen jaar hebben wij besloten dat wij een keer in eigen land vakantie wilden gaan vieren. Wij hebben namelijk al heel vaak in het buitenland vertoefd en dit jaar wilden wij graag een keer van de Nederlandse landschappen genieten. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of er ook mooie campings in Drenthe te vinden waren. Uiteraard zijn er mooie campings in Drenthe te vinden, maar wij wilden graag campings in Drenthe vinden waar je alle rust en ruimte had. Wij hebben zelf geen kinderen en wij wilden daarom ook graag campings in Drenthe vinden waar wij niet omringd zouden worden door kinderen. Wij hebben even bij vrienden en bekenden ge├»nformeerd naar de mogelijkheden om te zien of zij nog goede campings in Drenthe wisten. Een van de mensen die wij vroegen, vertelde ons dat zij naar een heel goede camping was geweest die zeer zeker de moeite waard was. Helaas was ze vergeten wat de naam van deze camping was, maar ze vertelde dat wij een keer naar de site van kgc.nl moesten gaan kijken. Hier kon je namelijk heel veel campings in Drenthe vinden waar je alle rust en ruimte kon vinden die een mens maar nodig kan hebben. Dat sprak ons heel erg aan en wij zijn daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een mooie kampeerplek via deze site te vinden. Wij vonden het prettig om te zien dat wij via deze site heel veel mogelijkheden kregen aangeboden. Wij hadden dan ook al snel in de gaten dat wij hier waarschijnlijk een heel goed plekje zouden kunnen vinden voor deze zomer. 

Deze campings in Drenthe zijn een oase van rust

Wij hebben op de site van kgc gekeken en wij zagen dat je hier heel veel mooie campings in Drenthe kunt vinden. Deze campings zijn allemaal heel rustig en je staat daar heel dicht bij de natuur. Dat was voor ons alles wat wij zochten en wij hebben dan ook al heel snel een reservering gemaakt. Wij keken erg uit naar ons bezoekje aan deze kampeerplaats omdat wij echt toe waren aan een week rust en ruimte. 

Wij hebben een prachtige vakantie gehad

Wij hebben de vakantie inmiddels achter de rug en wij kunnen zeggen dat wij genoten hebben op de camping. Wij raden u daarom ook aan om even naar kgc.nl te gaan wanneer u:

  • Graag een mooie camping wilt vinden 
  • U voor een goede prijs wilt gaan kamperen 
  • U op de mooiste plekken van Nederland vakantie wilt vieren 

Wij hopen nog vaak naar de site van kgc.nl te mogen surfen om daar een mooie camping uit te zoeken. Wij hebben namelijk genoten van de natuur en de rust op deze campings.