Kies voor een tafelgoochelaar

Hebt u binnenkort een personeelsuitje op de planning staan en bent u op dit moment bezig met de organisatie daarvan? Hebt u inmiddels al een leuke activiteit voor overdag gepland en een leuk restaurant voor ’s avonds? Maar zoekt u nog leuk vermaak in de avonduren? Dan kunt u uitstekend een beroep doen op een tafelgoochelaar. Het leuke van een tafelgoochelaar is dat hij aan tafel werkt, waar de gasten met hun neus bovenop staan. En dit zorgt voor de ene verbazing na de andere. In veel gevallen is een goochelaar ver weg, ergens voor in de zaal, terwijl de meeste mensen achterin zitten. Maar bij een tafelgoochelaar is dit niet het geval. Hij komt echt dichtbij en neemt de gasten mee in zijn kunstjes. En daarom levert het extra sensatie op. Dus wilt u er gegarandeerd voor zorgen dat uw personeel zich op en top zal vermaken gedurende de hele dag en ook in de avond? Dan is het inschakelen van een zogeheten tafelgoochelaar een zeer goed idee. Nu denkt u misschien dat volwassenen helemaal niet meer versteld zullen staan van de kunsten van zo’n goochelaar. U denkt wellicht terug aan kinderfeestjes of een goochelshow op school vroeger… Maar dit is er niks bij in vergelijking met wat een tafelgoochelaar doet. Hij zorgt voor sensationele kunstjes, die zelfs volwassenen nog niet door hebben. En dat maakt de betrokkenheid en dus het vermaak extra groot. Iedereen staat er met zijn neus bovenop, maar heeft nog steeds niet door wat er nou gebeurt en hoe de tafelgoochelaar het doet. Kortom, dit wordt een feest voor jong en oud. Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, en zou u wel eens willen weten waar u er het beste eentje in zou kunnen huren? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een verrassende goochelshow? Dan is het goed dat wij u even treffen. Lees snel verder in de volgende alinea, want daar wordt u namelijk uitgebreid uit de doeken gedaan waar u een leuke tafelgoochelaar kunt boeken.

Een tafelgoochelaar doet iedereen versteld staan

Het inschakelen van een tafelgoochelaar zal u beslist geen windeieren leggen. Dit zorgt namelijk voor veel vermaak bij alle gasten. Uw personeelsuitje zal hoe dan ook een succes worden als u voor Goochelaar Jordi gaat kiezen. Bij ons bent u namelijk aan het goede adres als u echt op zoek bent naar een heel ervaren tafelgoochelaar, die menigeen weet te verrassen met een wonderlijke show. En dat… gewoon op de tafel! Het handige is dat er verder niks nodig is voor een dergelijke show. Er is geen podium nodig en ook zijn er geen andere benodigdheden wenselijk. Goochelaar Jordi kan namelijk uitstekend uit de voeten met de reeds aanwezige tafels, waar uw personeelsleden gezellig bij staan te praten. En dan ineens komt er een spontane verrassing: een tafelgoochelaar. Jordi is werkelijk van alle markten thuis en heeft dan ook voor ieder wat wils in petto. Wij hebben geen nee te koop op het vlak van goochelen. Ons is niets te gek en wij spelen altijd in op de wensen van het publiek. Zijn het wat meer serieuze gasten met een hoog niveau? Dan zal de tafelgoochelaar daar zijn kunsten op aanpassen. Zijn er juist ook kinderen bij, die van heel andere dingen houden? Ook kan hij als kindergoochelaar ieder kind meenemen in een wervelende goochelshow. Wij hebben ervaring met jong en oud, feesten en partijen, personeelsuitjes, evenementen en beurzen. Dus waar u Goochelaar Jordi ook voor wilt vragen, het kan allemaal! En dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten. Twijfel dus niet langer, want van twijfelen is nog nooit iemand beter geworden. Het is veel verstandiger om gelijk maar een knoop door te hakken en voor ons te kiezen. Wij beloven u dat u zeker geen spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. Surf daarom snel naar goochelaarjordi.nl – dat is onze website – en informeer naar de beschikbare data. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u van dienst kunnen zijn als tafelgoochelaar op uw personeelsfeest!

Bij ons is de klant nog echt koning

Goochelaar Jordi is niet alleen heel grappig en inventief met goocheltrucs, ook heeft hij zeer goede communicatieve vaardigheden. Als de gasten op de een of de andere manier laten merken dat zij meer behoefte hebben aan wat anders, zal hij als tafelgoochelaar gemakkelijk nieuwe trucs tevoorschijn halen. Hij schudt ze gewoon uit zijn mouw, dat is een kleine moeite. Hij schakelt dus keer op keer over op andere trucs, om voor ieder wat wils te kunnen bieden. En zo weet u zeker dat dankzij Jordi als tafelgoochelaar uw evenement een waar succes zal worden, waar iedereen nog jaren na dato over na zal blijven praten. Klinkt dit nou wel goed, maar hebt u toch nog wat vragen over ’t een of ’t ander? Die proberen wij zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via:

  • de telefoon
  • de e-mail
  • het contactformulier op onze site

Verder kunnen wij u alvast verklappen dat een tafelgoochelaar:

  • helemaal niet veel kosten met zich mee brengt
  • gemakkelijk te reserveren is via onze website
  • een gegarandeerd succes zal zijn

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen! Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact op.