Locatie voor een bruiloft in Twente

Bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie voor een bruiloft in Twente? Dan moet u zeker eens de prachtige zalen van De Bebsel overwegen. Afgelopen jaar ben ik in het huwelijksbootje gestapt met mijn vrouw, en we hebben werkelijk waar een heerlijk feest gehad! Dit is tevens te danken aan de prettige locatie en alle goede service die ze bij De Bebsel bieden. We hadden hele goede referenties gehoord van kennissen, maar wisten desondanks nog niet zo goed wat we konden verwachten van deze locatie voor onze bruiloft in Twente. Maar omdat we wel van verrassingen houden hebben we toch één van hun zalen geboekt en daarbij gelijk hun service voor catering ingeschakeld. We durfden het wel aan omdat die kennissen van ons zeiden zo ontzettend tevreden te zijn over alle aspecten van het feest dat ze zelf bij De Bebsel gaven, en dus waren we om. De Bebsel is een bedrijf dat echt gericht is op het geven van feesten. Ze hebben een pand met verschillende zalen en daarbij allerlei diensten die je kunt inschakelen om van jouw feest – zoals die bruiloft in Twente – een groot succes te maken. Zelf wisten we eigenlijk niet zo goed hoe we alles moesten voorbereiden. We waren al heel erg druk met de gastenlijst, het uitzoeken van trouwkleding, uitnodigingen ontwerpen en dat soort dingen. Er komt zoveel op je af als je gaat trouwen! Gelukkig hebben ze bij De Bebsel super veel ervaring en namen ze al het geregel met betrekking tot het feest ‘s avonds volledig voor ons uit handen.

Een bruiloft in Twente organiseren

We stonden er een beetje van te kijken hoeveel dingen we moesten regelen en organiseren voor onze bruiloft in Twente. De lijst is eindeloos, maar onderstaand overzicht biedt een redelijk inkijkje in waar je allemaal aan moet denken bij het organiseren van een bruiloft:

  • Het allerbelangrijkste: De trouwkleding en de ringen!
  • De feestlocatie inclusief muziek en catering.
  • De bruidstaart, liefst met meerdere lagen.
  • Al het drukwerk zoals uitnodigingen en bedankkaartjes.
  • Eventuele speeches.
  • het benoemen van getuigen en eventuele bruidsmeisjes.

Zelf dachten we dit wel even te regelen allemaal, maar er ging toch veel meer tijd in zitten dan we dachten. Vooral op het gebied van knopen doorhakken hadden we nog wel eens onenigheid. Het kiezen van bijvoorbeeld de bruidstaart of de muziek op onze bruiloft in Twente, dat is lastig als je smaak niet overeenkomt. Gelukkig zijn we overal uitgekomen. 

Toffe partylocatie in Twente

Waar we niet lang over na hoefden te denken was de locatie voor onze bruiloft in Twente. De Bebsel staat in de regio heel goed aangeschreven. Het is dé locatie voor bruiloften omdat de zalen heel sfeervol zijn ingericht en ze bovendien een super handige cateringservice bieden. We wilden onze gasten natuurlijk wel voorzien van lekkere hapjes zodat niemand met een lege maag naar huis ging, en dit is allemaal gelukt. Iedereen was zeer te spreken over hetgeen ze aangeboden kregen, van kleine tapas tot bitterballen, DeBebsel.nl kan het allemaal voor je regelen! Vraag ze dus gerust eens naar de mogelijkheden, want wat ons betreft zijn ze de perfecte feestlocatie voor jouw bruiloft in Twente!