Met een romantische spa komt u helemaal tot rust

Een romantisch uitje met uw partner plannen in Amsterdam biedt volop mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een sfeervol verblijf in een hotel of een etentje bij kaarslicht. Maar ook een romantische spa behoort tot de mogelijkheden. Bij een romantische spa kunt u samen met uw partner even helemaal tot rust komen. Daarnaast is een romantische spa ook een goed onderdeel van een weekendje weg. Bij Spa 1001 heeft u de romantische spa, waardoor u weer genoeg energie heeft voor de rest van het weekend of om activiteiten te kunnen ondernemen tijdens uw weekendje weg. Wij leggen u graag uit wat onze romantische spa te bieden heeft, zodat u direct nog een afspraak kan maken.

Werk aan uw gezondheid in onze romantische spa

Onze romantische spa is een overdekte gelegenheid, waardoor u geen rekening hoeft te houden met het weer. Uw uitje kan dus altijd doorgaan, ongeacht de weersomstandigheden. Dit is pas een van de vele voordelen van onze romantische spa. Daarnaast kunt u:

  • Energie opdoen
  • Werken aan een positieve geest
  • Werken aan uw gezondheid
  • Afvalstoffen laten afvoeren

Onze romantische spa is tevens een voordelig dagje uit. Wij bieden namelijk verschillende arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een privé spa huren, zodat u alleen met uw partner kunt genieten van de rust. Wij bieden zowel basis- als luxe arrangementen. Bij de luxe arrangementen zit ook een high tea inbegrepen. Het voordeel hiervan is dat u dan een voordelig dagje uit heeft met uw partner, inclusief eten en een welkomstdrankje. Uiteraard mag u bij beide arrangementen gebruik maken van alle faciliteiten binnen onze spa. Wilt u uw uitje aan onze spa verlengen? Een uitbreiding naar een duur van vijf uur is bij ons ook mogelijk. Zo bent u verzekerd van een lekker dagje weg, waardoor u even kunt genieten van elkaar. Waarom zou u een romantische spa bezoeken met uw partner, horen wij u nu denken. Een bezoek aan de spa is een goede kans om wat extra’s te doen voor uw gezondheid. Dankzij de wisseling in temperaturen die u tijdens het bezoek ervaart, wordt uw bloeddruk gereguleerd. Daarnaast zorgen de afvoer van vocht en afvalstoffen en het drinken van water ervoor dat uw lichaam als het ware wordt schoongespoeld. U krijgt hierdoor een zachte huid en voelt zich als nieuw. Een perfecte oplossing voor een koppel met een druk leven. Uw arrangement kunt u eenvoudig via de website boeken, waarbij u al uw wensen aan kunt geven en direct kunt afrekenen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken, waarbij u alle mogelijkheden met onze medewerkers kunt bespreken.

Meer dan alleen een romantisch uitje

Spa 1001 is uw spa waar u terecht kunt voor alle arrangementen voor uw spa-ervaring. Wij hebben verschillende arrangementen in ons assortiment, zodat er voor iedereen een goede beleving is. Naast onze romantische spa, kunt u bij ons ook terecht voor babyshowers en vrijgezellenfeesten. Alle arrangementen zijn eenvoudig via onze website te boeken, waarbij u direct een goede prijsindicatie ziet van de door u gewenste behandelingen. Zo weet u direct waar u aan toe bent voor uw relaxdag. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden bespreken en een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op spa1001.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een boeking te kunnen doen voor uw dagje weg.