Op zoek naar een top camping? Kies dan voor Boomans!

Wilt u een camping boeken maar hebt u echt geen flauw idee waar u naar toe moet? Dan zijn wij allicht een goede kandidaat. Zeker als u niet al te ver wilt reizen maar toch de vrijheid hebben om een nieuwe omgeving te ontdekken, dan is camping Boomans een ware aanrader. Niet voor niets hebben we een 9,1 van Zoover gekregen. Dus mocht u eens op onze website terecht komen, en dat hopen we natuurlijk van harte, leest u dan ook eens een van de vele klantenreviews. Deze reviews zijn geschreven door onze bezoekers en allicht doen ze u overhalen om de site te bekijken en hopelijk om bij ons een plekje op de camping te boeken. U kunt uw tent komen opzetten op het kampeerterrein. In principe kunt u net zo lang blijven als u wilt in de lente en de zomer. Mocht u het willen gebruiken omdat u een trip door Nederland of landen in Europa aan het maken bent, dan is deze camping zeker een geschikte tussenstop. Maakt u er dan ook en paar dagen gebruik van. Bijvoorbeeld om uit te rusten of om juist de omgeving te verkennen. Vele bossen en leuke steden staan tot uw beschikking. Komt u niet met de tent? Dan kunt u ook gebruik maken van onze chalets. Deze kunt u voor bepaalde periodes huren en u zult uiteraard wel begrijpen dat u hier wel een beetje op tijd mee moet zijn qua boeken want vol is vol. En het zou zonder zijn als u daardoor onze camping aan uw neus voorbij moet laten gaan. U kunt aldus heerlijk wandelen in de Achterhoek maar als u meer van shoppen houdt, dan kunt u natuurlijk ook een dagje naar Arnhem, Nijmegen of Doetinchem. Over de grens in Duitsland zijn ook genoeg steden waar u in een uurtje met de auto al naartoe kunt rijden en zo is er voor ieder wat wils. Als u gewoon uw vakantie op onze camping wilt doorbrengen dan is dat uiteraard ook geheel mogelijk.

Een camping voor jong en oud

We zeggen nu natuurlijk wel dat u op tijd moet zijn met boeken maar soms hebben we ook erg aantrekkelijke last minute deals. Het is dan ook zeer verstandig om de website scherp in de gaten te houden. Gaat u het dus bookmarken, u weet maar nooit welke scherpe kortingen u tegen kunt komen om de vakantie nog goedkoper te maken. De camping beschikt over vele faciliteiten waaronder een verwarmde sanitaire voorziening. Ook kunt u op deze camping gebruik maken van een gratis internetverbinding, uiteraard in de vorm van wifi. U krijgt van ons bij aankomst het wachtwoord en zo bent u ook tijdens uw vakantie bereikbaar zonder dat u daarvoor geld kwijt bent. Dat hoort nu eenmaal bij onze service. Een aantal interessante plekken in de omgeving willen we u niet onthouden, vanaf de camping zijn ze allen goed te bereiken. Sommige zelfs met de fiets en komt dat nu even goed uit, bij ons kunt u fietsen huren en stallen in het schuurtje naast uw chalet of naast uw tent. Verblijft u op onze camping? Kijkt u dan eens of een of meerdere van de volgende aanbevelingen u als muziek in uw oren klinken:

  • Een dagje naar Bredevoort vanaf de camping is eenvoudig te doen op de fiets, dit is een boekenstad dus een uitgelezen mogelijkheid om flink wat romans in te slaan.
  • Een dagje naar Duitsland en wel naar Bocholt, bekend om zijn oude apotheek. Ook is er een tropisch zwembad in de buurt.
  • Andere leuke steden in Gelderland en wel in de Achterhoek die een bezoekje zeker waard zijn: Aalten, Doetinchem en Winterswijk.
  • En zo is er nog veel meer te doen. U kunt uitgebreide fietstochten maken, naar zwembaden in de buurt gaan, wandeltochten maken en lekker gaan vissen. Ook op de camping zijn er uiteraard voor jong en oud voldoende activiteiten te doen om er een onvergetelijke zomer van te maken.

Zeer kindvriendelijk met een geweldige speeltuin

U leest het, u hebt vele optie als u op onze camping verblijft. Wij doen er alles aan om u hierbij te helpen. De receptie staat dan ook te allen tijde voor u klaar en u kunt er terecht voor vele al dan niet gratis boekjes over het gebied, de dorpjes en plaatsen, en routebeschrijvingen van fiets- en wandeltochten. Leeft u dus uit, u hebt een keur aan vermakelijkheden om uit te kiezen. Kijkt u dan ook vandaag nog op de site van camping Boomans om te zien of er nog plek is op de door u geprefereerde dagen. Die kans is gelukkig best wel groot, zeker als u hier een beetje op tijd mee aan komt. U kunt dit telefonisch met ons overleggen en vastleggen en ook via onze website is dit mogelijk. Hebt u nog vragen over onze camping? Dan kunt u ons uiteraard ook daarvoor op het telefoonnummer bereiken. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan is dat ook geen enkel probleem. U vindt het e-mailadres onder het kopje “contact” op de website van onze camping terug. Onze receptie doet er alles aan om u zo snel mogelijk te woord te staan.