Originele catering met Big Green Egg catering 

Heb je binnenkort een bijzonder feest of evenement en ben je op zoek naar originele catering? Denk er dan eens aan om te kiezen voor Big Green Egg catering. De Big Green Egg is een bijzonder buitenkooktoestel. Dit toestel is niet enkel een barbecue op houtskool, maar je kunt er ook grillen, bakken, stoven, smoren en roken. Het is dus mogelijk om allerlei soorten gerechten klaar te maken op de Big Green Egg. Big Green Egg catering is dan ook niet alleen een smakelijke, maar een bijzondere catering voor je feest of evenement. 

Big Green Egg catering van Pure Passie On Tour 

Als je dus op zoek bent naar een smakelijke en bijzondere catering, dan kun je dus Big Green Egg catering overwegen. Omdat de Big Green Egg zo ontzettend veelzijdig is, is het niet alleen mogelijk om er verschillende soorten gerechten op te bereiden, maar zijn alle gerechten ook nog eens van topkwaliteit. De Big Green Egg is namelijk gebaseerd op de eeuwenoude Japanse kleioven. Men heeft dit concept genomen en vernieuwd en verbeterd met de hedendaagse technieken. Zo zorgt het toestel ervoor dat alle smaken van verse kruiden en ingrediënten optimaal behouden blijven. De gerechten die van de Big Green Egg komen, zijn dus een stuk smaakvoller dan wanneer je die van een standaard barbecue zou serveren. Omdat de Big Green Egg zo’n veelzijdig kooktoestel is, is het dus mogelijk om er verschillende soorten gerechten mee te bereiden. Als je vlees wilt grillen, maar tegelijkertijd ook brood wilt bakken, dan kan dat gewoon. Ook de desserts zijn met de Big Green Egg te bereiden. Als je dus ook zo’n Big Green Egg op je evenement wilt hebben, neem dan contact op met Pure Passie On Tour. Zij kunnen voor je evenement niet alleen Big Green Egg catering verzorgen, maar nog veel meer: 

  • Barbecue op locatie 
  • Koken op locatie 
  • Chef inhuren 
  • Workshops 
  • Recepten 

Zoals je ziet, kun je dus ook voor andere dingen dan alleen Big Green Egg catering terecht bij Pure Passie On Tour. Wanneer je echter voor de Big Green Egg catering gaat, kun je er ook een ervaren chef-kok bij verwachten. Deze chef bereidt voor jou de lekkerste gerechten op de Big Green Egg en laten je gasten versteld staan van de veelzijdigheid van het toestel en de overheerlijke gerechten die eruit voortkomen. De chef-kok bepaalt samen met jou het menu, zodat je zelf kunt bepalen wat je voor je gasten klaar wilt laten maken. Elk gerecht wordt gegarandeerd een ware smaaksensatie en je gasten zullen met een tevreden gevoel en een volle maag aan het einde van je feest of evenement weer naar huis gaan. 

Een Big Green Egg met chef-kok op locatie 

Wil jij nu ook zo’n Big Green Egg inclusief chef-kok op jouw feest of evenement? Neem dan contact op met Pure Passie On Tour en vraag Big Green Egg catering aan. Chef-kok Leonard Elenbaas komt dan bij jou op locatie om deze bijzondere catering met het speciale buitenkooktoestel te verzorgen. Hij zal samen met jou het menu samenstellen en ervoor zorgen dat je gasten heerlijke maaltijden voorgeschoteld krijgen. Kijk voor meer informatie op http://purepassieontour.com/events/big-green-egg-catering/ of neem direct contact op. Wanneer je liever zelf met de Big Green Egg aan de slag gaat, is het bij Pure Passie On Tour tevens ook mogelijk om een speciale workshop te volgen. Tijdens deze workshop krijg je uitgelegd hoe je met de Big Green Egg aan de slag gaat en leer je hoe je verschillende soorten gerechten op het toestel kan klaarmaken.  Lees meer…