U zoekt een camping met eigen sanitair?

Veel mensen houden enorm van kamperen, maar vinden het ook soms wel wat primitief. Kamperen is super leuk, maar het moeten delen van sanitair met andere mensen vinden sommigen een vies idee. Ondanks dat de meeste campings de toiletten en douches regelmatig schoonmaken is het idee dat jouw onbekende buurman van dezelfde douche gebruikmaakt niet echt fris. Daarom zoeken veel mensen naar een camping met eigen sanitair, en als het even kan in Nederland. Dit is best veel gevraagd, maar Camping De Berken is zo’n camping waar je een plekje kunt huren inclusief je eigen toilet en douche. Camping De Berken is gelegen in het mooie Drenthe, een super mooie omgeving waar je als Nederlander echt een keer geweest moet zijn. Drenthe staat namelijk bol van de prachtige fiets- en wandelroutes en heeft heel veel te bieden voor iedereen die houdt van de natuur. Als jouw ideale vakantie inhoudt dat je veel kunt fietsen en wandelen, maar dan op een manier die nog enige luxe biedt, dan kun je het beste een camping met eigen sanitair boeken, zoals Camping De Berken. Dan heb je namelijk het beste van twee werelden: De luxe van je eigen toilet en douche, maar wel een verblijf middenin de natuur. Kamperen met een beetje extra luxe dus, wie wil dat nou niet?

Camping met eigen sanitair voor kinderen

Vooral mensen met kinderen boeken vaak een plekje op deze camping met eigen sanitair. Het is namelijk best een gedoe om met (kleine) kinderen gebruik te moeten maken van de openbare sanitaire voorzieningen. Er lopen constant andere mensen rond, het kan een beetje viezig zijn als de schoonmaak die dag nog moet komen, en bovendien heb je nu eenmaal niet zoveel privacy in gebouwen met openbaar sanitair. Zeker met kleine kinderen is een camping met eigen sanitair zoals Camping De Berken dus aan te raden. Bovendien heeft deze prachtige camping in Drenthe nog veel meer voordelen, zoals:

  • Aantrekkelijke tarieven voor kamperen.
  • Speeltuinen, kinderrecreatie en zelfs een binnenspeelplaats.
  • Een gezellige bistro met afhaalopties, plus een kleine supermarkt.
  • Draadloos internet voor wie niet zonder zijn telefoon of laptop kan.
  • En natuurlijk de vele fiets- en wandelroutes in de buurt.

Al met al is Camping De Berken zeer geschikt voor een verblijf met kinderen. Doordat het een camping met eigen sanitair is, in combinatie met de vele opties voor kindervermaak, zul je je er als gezin snel thuis voelen.

Foto’s van deze luxe camping in Drenthe

Als je nieuwsgierig bent geraakt naar Camping De Berken heb ik goed nieuws: Ze hebben een super handige website waar je alvast een hele hoop foto’s en zelfs een virtuele tour kunt volgen over het campingterrein. Daarmee krijg je een hele goede indruk van deze luxe camping met eigen sanitair, en kun je je kinderen vast laten zien waar jullie naartoe gaan als het vakantie is. Dan kunnen ze zich vast voorbereiden en zich verheugen op de vele leuke dingen die jullie in Drenthe gaan doen. Een vakantie bij Camping De Berken staat garant voor een relaxte periode, waarin ieder gezinslid kan genieten van leuke activiteiten en bovendien hun eigen privĂ©-sanitair vlak naast je tent of caravan.