Wilt u het ‘ik hou van Holland dinerspel’ spelen?

Wij gaan ieder jaar met ons bedrijf ergens naartoe om een dag te beleven die geheel in het teken staat van teambuilding. De afgelopen jaren hebben wij altijd iets actiefs gedaan en veel mensen hadden daarom zin om dit jaar eens iets anders te gaan doen. Omdat ze wisten dat ik helemaal niet van sport hou, hebben ze mij gevraagd om dit evenement te organiseren. Ik heb daarom gekeken of er ergens iets leuks te doen was en toen heb ik gezien dat je in Amsterdam Tour het ik hou van Holland dinerspel kunt gaan spelen. Dit ik hou van Holland dinerspel is heel erg populair en hoe meer ik over dit ik hou van Holland dinerspel las, hoe enthousiaster ik er ook over werd. Het is namelijk zo dat wanneer je dit spel gaat spelen je er zeker van kunt zijn dat je heel veel plezier zult hebben. De mensen die dit spel namelijk aanbieden hebben echt alles uit de kast gehaald om je een onvergetelijke dag te bezorgen als ik de recensies mag geloven van de mensen die dit ik hou van Holland dinerspel reeds gespeeld hebben. Ik heb daarom ook al heel snel snel besloten dat dit ik hou van Holland dinerspel precies was wat wij nodig hadden. Het was namelijk zo dat wij niet alleen maar saai ergens wilden gaan eten, maar wij wilden ook niet alleen maar een spelletje gaan doen. Vandaar dat de combinatie van het doen van een leuke quiz terwijl je ondertussen ook nog allemaal eten krijgt aangeboden, voor ons heel interessant was. Wij hebben daarom een boeking gemaakt en wij konden al heel snel een keer terecht voor het ik hou van Holland dinerspel. Ik kreeg van de organisatie te horen dat zij rekening konden houden met bepaalde dieetwensen wat handig want een aantal mensen wilde graag halal eten hebben. Ook kon ik vragen over onze teamleden doorgeven aan de organisatie. Dat was heel leuk omdat wij zo een persoonlijk tintje konden geven aan het ik hou van Holland dinerspel. Ik kan u dan ook zeggen dat ik heel erg uitkeek naar deze dag. 

Het ik hou van Holland dinerspel was heel erg leuk!

Wij hebben het ik hou van Holland dinerspel inmiddels alweer achter de rug en ik kan u zeggen dat wij een topdag beleefd hebben. Wij hebben hier echt heel veel plezier beleefd en wij vonden het eten ook echt heel erg lekker. Wij kregen drie gangen en tussen iedere gang kregen wij allerlei vragen die wij dan moesten beantwoorden. Wij hebben heel erg gelachen en wij zijn daarom blij dat wij het ik hou van Holland dinerspel zijn gaan doen. 

Wilt u ook een leuk uitje boeken?

Mocht u ook een leuk uitje willen boeken met uw collega’s of met uw vrienden, dan kunt u altijd een keer naar amsterdamtour.nl gaan kijken voor:

  • Heel leuke uitjes voor jong en oud
  • Bijzondere aanbiedingen 
  • Activiteiten voor heel lage prijzen 

Ik kan u aanraden om een keer naar deze site te gaan kijken. U kunt hier heel veel interessante mogelijkheden vinden.